dinsdag 1 december 2015

Voortdurend storingen bij bruggen


Verkeer op de Brug over de Noord tussen Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht heeft gistermiddag weer hinder ondervonden van een storing. De brug is enige tijd afgesloten geweest, omdat de slagbomen niet omhoog gingen. Een monteur moest eraan te pas komen om het probleem te verhelpen. Het is niet voor het eerst dat de brug een storing heeft. Eind vorig jaar beloofde Rijkswaterstaat maatregelen te nemen tegen de herhaaldelijk voorkomende storingen bij de brug.

De Bazelbrug in Meerkerk kampte gisteren aan het begin van de middag ook met een storing. Het verkeer kon daardoor korte tijd geen gebruik maken van de openstaande brug. Er werd snel een monteur op weg gestuurd en die wist de brug over het kanaal rond 13.30 uur weer aan de praat te krijgen Wat de oorzaak van de storing is geweest is niet bekend. 

Wegens een storing aan de Eelwerderburg in Appingedam was de N33 gisteren in beide richtingen afgesloten.
Rijkswaterstaat meldde maandagochtend dat er een technische storing is aan de brug over het Eemskanaal. Om 09.00 uur heeft Rijkswaterstaat gemeld dat de brug weer gedeeltelijk is vrijgegeven en dat de politie ter plaatse het vekeer regelt.Een kwartier later waren de problemen aan de brug verholpen. Het verkeer kon weer doorrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten